Nova godina je pred vratima, a s njom dolazi i vreme darivanja. Ako želite da obradujete svoje mališane na poseban način, imamo savršen predlog za vas! Predstavljamo vam Bager igračku na daljinsko upravljanje, idealan poklon koji će razveseliti vašu decu i učiniti trenutke igre nezaboravnim – pogledajte OVDE kako izgleda.

Ova fantastična bager igračka donosi svet mašte u ruke vaših mališana. Sa realističnim izgledom i mogućnostima daljinskog upravljanja, deca će se osećati kao pravi mali graditelji. Bager ima sve karakteristike pravog – može se kretati napred, nazad, okretati se, podizati i spuštati kašiku i sl. Poručite ili online ovde ili pozivom na 011/6 888 999 i na vreme obezbedite igračku za paketić za svog mališana.

Promo.jpg
Promo 

 Neka ova Nova godina bude posebna za vaše mališane! Bager igračka na daljinsko upravljanje dolazi sa sjajnim dizajnom i visokokvalitetnom izradom, pružajući dugotrajno uživanje i bezbednost za vašu decu. Ovaj paketić radosti će ih zabavljati satima, podstičući kreativnost i igru.

Daljinsko upravljanje je jednostavno i omogućuje vašim mališanima da lako upravljaju bagerom. To je sjajan način da razvijaju motoričke veštine i koordinaciju, dok istovremeno uživaju u igri.

Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i na vreme obezbedite igračku za paketić za svog mališana.

Promo.jpg
Promo