Decembar je mesec kada mališani dodatno maštaju, pišu pisma Deda Mrazu, kite jelku i očekuju poklone. Na listi želja kod dece uglavnom vodeće mesto zauzimaju igračke, a princ Arči je poželeo nešto posebno.

Megan Markl je u jednom intervjuu ispričala kako je njen sin posle slikanja porodičnih portreta koje je radio poznati fotograf i reditelj filma "After" Misan Hariman, poželeo da ima fotoaparat.

Kako je Megan navela, Arči je želeo da bude poput Misana Harimana: "Arči je bio veoma uzbuđen zbog ove ideje", rekla je vojvotkinja od Saseksa. "Poslednji put kada smo videli Misana, on je pokazivao Arčiju kako se slika. Zato sam Arčiju kupila kameru, na šta je on rekao: "Pa nije kao Misanova!" - aludirajući na skup profesionalni fotoaparat svetski poznate marke, piše Parents.ru.

"Rekla sam, 'Nećeš dobiti Leicu!' Čak i na Božić!", dodala je Megan, jer cena ovih kamera se kreće od nekoliko stotina hiljada dinara, čak i više.

Kada je reč o ljubavi prema fotografiji, Hariman nije bio jedini izvor inspiracije za princa Arrčija, jer je ljubav prema ovoj vrsti umetnosti u njegovim genima. Kraljica Elizabeta II takođe je više puta viđena sa fotoaparatom u rukama - i to najčešće na izložbama konja u kojima je učestvovao princ Filip.

Princ Hari i Megan takođe vole da fotografišu, pa su 2019. godine Harijeve fotografije objavljene u časopisu "National Geographic".

Princ Arči uvek zna šta želi. 2021. godine je tražio presu za vafle za Božić i dobio je to na poklon od kraljice Elizabete. Princ Hari je o tome govorio u intervjuu sa Džejmsom Kordenom: "Moja baka nas je pitala šta Arči želi za Božić, a Meg je rekla da je to presa za vafle. Poslala nam je presu za vafle za Arčija."

BONUS VIDEO:

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi

(Yumama/T.A.S.)