Možete verovati u astrologiju ili ne, ali ono što je svakako zabavno jesu karakteristike koje imaju određeni znaci zodijaka. Otkrijte šta da očekujete od deteta još od najranijeg uzrasta, prema kakrakternim crtama koje su za neke znake nezaobilazne. 


Jarac
Smatra se da su mali Jarčevi orijentisani ka cilju, ambiciozni i jake volje. Ako je vaša beba rođena u ovom horoskopskom znaku, morate se prilagoditi njenoj volji. U isto vreme, Jarčeve smatraju razumnima i drže se pravila – ako im objasnite sve na uverljiv način, prihvatiće ih.

Vodolija
Male Vodolije često postaju veliki pronalazači ili naučnici. Ovaj znak zodijaka mnogi smatraju kreativnim, radoznalim i mentalno aktivnim. Deca Vodolije često imaju bujnu maštu, oni su mali sanjari, uvek sa glavom u oblacima. Roditelji mogu očekivati mnoga pitanja iz radoznalosti na koja treba odgovoriti.

Ribe
Bebe Ribe su često osetljive i reaguju na okolinu. Treba im sigurnost i toplinina porodice. Kada ih dobiju, napreduju i veoma su kreativna, emotivna deca. Ribe često postaju umetnici, muzičari ili na drugi način kreativno aktivni. Oni zaziru od sukoba i radije se ne opiru.

Ovan
Deca Ovnovi su prave energetske bombe! Oni vole fizičku aktivnost od malih nogu i obično im nije potrebno mnogo sna. Pošto su veoma aktivni, s vremena na vreme imaju tendenciju da se premore. Tada je važno da ih s ljubavlju smirite, na primer čitanjem. Deca Ovnovi su emotivna i često ih privlači sve što je zabranjeno. Najbolji način da se nosite sa njihovim napadima besa je da se naoružate strpljenjem.

Bik
Najbolje je da šetate što više sa bebom u znaku Bika od samog početka! Deca Bikovi vole prirodu i uživaju u igri na otvorenom. Oni vole životinje i radoznalo istražuju svoju okolinu svim čulima. Zadovoljstvo im je takođe veliki pokretač. Deca Bikovi isprobavaju mnoge stvari i kasnije često postaju pravi gurmani. Kao mali, posebno vole slatkiše.

Blizanci
Blizanci su uvek u akciji. Društveni su i brzo stiču mnogo prijatelja. Istovremeno su radoznali i brzo uče. Vole da se bave knjigama, edukativnim igrama i eksperimentima. Kasnije se često zainteresuju za istoriju ili nauku. Često su veoma pametni. Važno je obratiti pažnju i na emotivnu stranu dece Blizanaca, veoma su osetljivi.

Rak
Bebi Raku je potrebno mnogo bliskosti, nežnosti i naklonosti. Maženje i grljenje je obavezno više puta u toku dana. Mali rakovi su često veoma ljubazni i osećaju druge. Zbog toga su i među najdruštvenijim znacima zodijaka i imaju visok nivo emocionalne inteligencije. Često zabavljaju druge svojim šalama. U isto vreme, oni su brižni i od pomoći.

Lav
Zvezda je rođena! Bebe Lavovi vole pažnju i vole da budu u centru pažnje. Svojim temperamentom, strašću i šarmom, mali lavovi vrte sve oko malog prsta. Deca lavovi vole da budu vođe i teško se pokoravaju. Kao rezultat toga, oni često završavaju na rukovodećim pozicijama kao odrasli. Ili postaju glumci, plesači ili muzičari. Glavna stvar bez koje ne mogu je publika! 

Devica
Vaša beba cje mala Devica - vi ste srećnici, jer generalno se smatra da su deca Device laka za odgajanje. Oni prate pravila i imaju osećaj za red. Dete Devica može dobro da se snađe i samo. Pedantno sortira Lego kockice ili predano rešava zagonetke. Pošto deca Device imaju tendenciju da budu rezervisana, ponekad ih morate ohrabriti da se usude da priđu drugima.

Vaga
Roditelji bebe Vage takođe se mogu smatrati srećnima. Male Vage su obično uravnotežene i vole da je oko njih tiho i kontemplativno. Pošto je deci u znaku Vage potrebno mnogo harmonije, radije izbegavaju sukobe. Zauzvrat, oni se zalažu za druge i više vole da budu posrednici. Imaju timski duh i obzirni su.

Škorpija
Deca i znaku Škorpije se ne plaše izazova. Naprotiv. Oni su radoznali i žele da saznaju da li se u podrumu krije čudovište ili odakle dolaze dinosaurusi. Oni vole avanturu i ekspedicije! Međutim, pošto ponekad sebe precenjuju, važno je da ih nežno usporite u njihovoj žeđi za akcijom.

Strelac
Deca Strelci obično tačno znaju šta žele, a šta ne. Imaju jaku ličnost i ne odustaju lako. Oni uvek imaju svoj cilj, bilo da je to cilj u fudbalu ili planinski vrh prilikom planinarenja. Tada su čvrsti i uporni dok ne dobiju ono što žele. Vole da testiraju svoje granice - ali im je teško da prate pravila.

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy


Izvor: Yumama