Deca horoskopskog znaka Lav puna su energije i vitalnosti, ona zrače toplinom, samopouzdanjem i životnom radošću, plene šarmom i zahvaljujući svom urođenom optimizmu i snažnom verovanju u sopstvene snage, uvereni su da u životu mogu sve da postignu.

Poput sunca, deca rođena u horoskopskom znaku Lava žele da sijaju i inspirišu druge svojim idejama. Oni uživaju u tome da im se drugi dive. Ako dobiju željeno priznanje za svoja dela, pokazaće svoju velikodušnu i srdačnu stranu. Deca rođena u znaku Lava ne zameraju. Međutim, ako ih ignorišete i njihova priroda se ne shvati ozbiljno, oni mogu da budu povređeni.

U kontaktu sa drugim ljudima, deca horoskopskog znaka Lav obično pokazuju svoju dominantnu prirodu. Od malih nogu pokazuju urođeni autoritet i uživaju u preuzimanju vodeće uloge. Dugo, detaljno planiranje ili čak podređenost nisu im bliski. Uživaju da se divite njihovim idejama i herojskim delima, kao i da su u centru pažnje (što odlikuje još neke predstavnike zodijaka).

Kretanje je važno za dete Lava, ono je stalno u nekom pokretu, uvek je puno energije koja se pokazuje na emotivnom i mentalnom nivou, i uvek pušta svojoj bogatojmašti na volju. Dete Lav će verovatno biti odličan govornik i umeće da se izrazi, pričaće vam o svojim uzbudljivim avanturama na dramatičan način.

Razvijanje njihovog pravog ja, potvrđivanje njihove volje i bavljenje onim u šta veruju svim srcem su ključni dete Lava. Nepokolebljiva vera u sebe pomoći će mališanu u znaku Lava da nikada ne prestane da se nada, čak i kada vremena nisu tako dobra. Dete Lav je veoma ponosno i treba ga stalno bodriti.

Ipak, mora da nauči da ono nije uvek centar univerzuma. Deca rođena u znaku Lava često sebe vide kao centar svega što se dešava i teško im je da zamisle da i drugi ljudi imaju svoje želje, snove i potrebe koje bi hteli da zadovolje.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Izvor: Yumama