Svako od nas rođen je poseban, potpuno autentičan - u izgledu, ponašanju, karakteru, vrlinama i manama. Postoje oni čija se autentičnost primećuje na prvi pogled, jednostavno su drugačiji od drugih, a baš u toj različitosti krije se njihova posebna lepota.

Donosimo vam priču o 4 mališana koji izgledaju posebno. Neki od njih su stekli popularnost u celom svetu zbog svoje autentične lepote, dok su neki poznati u svojiim lokalnim zajednicama. Iako su posebni i imaju specifičnost koja ih na prvi pogled razlikuje od drugih ljudi - osmeh im je isti, jer svaki topi srca.

Najposebnija deca na svetu.
Printscreen/Yelena 

1. Narijana - Poznata i kao "Snežana", Narijana je 8-godišnja albino devojčica iz Sibira. Njen neverovatan izgled govori sam za sebe! Sa porcelanskom kožom, belom kosom, svetlim trepavicama i ljubičastim očima izgleda kao stvorenje iz bajke. Ipak, ona je samo devojčica koja uživa u umetnosti, a kako je rekla, kada poraste želi da postane foto model. O ovoj devojčici nije poznato puno u medijima, ali njene fotografije su obišle svet i ubrzo je stekla popularnost.

2. Tesa Evans - Upoznajte Tesu Evans, veselo dete koje je rođeno bez nosa. Stanje se zove kongenitalna arhinija i izuzetno je retko, javlja se kod 1 bebe od milion. Ipak, evo je, devojčice rođene bez nosa, sinusnih šupljina i čula mirisa! Njeni roditelji su skoro odmah počeli da rade transformativne operacije, a lekari su napravili posebne 3D implantate koji se menjaju svakih nekoliko godina. Kada odraste, biće moguće napraviti trajni implant i učiniti ga da izgleda kao pravi nos sa specijalnim medicinski tetoviranim nozdrvama i senkama. Ali za sada Tesa mora da diše preko traheostomske cevi u vratu.

3. Miliana Vorti - Ova beba je rođena sa posebnom frizurom, a to je nasledila od svoje mame i bake. Rođena je sa crnom kosom i sedim pramenom. Briana kaže da je ova jedinstvena karakteristika u njenoj porodici najmanje četiri generacije, možda i više! Efekat izaziva polioza – nedostatak pigmenta u koži i kosi.

4. Maden Hamfris - Ovaj živahni osmogodišnji dečak iz Oklahome, rođen je sa heterohromijom iridijumom, kao i bilateralnim rascepom usne i nepca. Nije se osećao drugačije od svih ostalih, sve dok drugovi iz razreda nisu počeli da ga zadirkuju zbog druge boje očiju i ožiljka od operacije.. Kasnije je njegova mama Kristina na Fejsbuku pronašla mačku sa istim stanjem koje je imao njen dečak i brzo je shvatila da bi njih svojica trebali da budu zajedno. Do susreta je došlo i sada Maden i mačka Mun žive zajedno srećno.

Izvor: Yumama