Mnogi roditelji ne žele da znaju pol bebe do samog rođenja. Ipak, ako znamo ranije da li stiže devojčica ili dečak, to nam olakšava kupovinu stvari. Ako znamo pol, lakše ćemo odabrati odeću, igračke i ostale neophodne stvari.

Jedna mama sa Tiktoka pokazala je kako i lekari često mogu pogrešiti pol. Zapravo, njoj su pet puta rekli na pregledu da je u pitanju dečak. Na svet je, ipak, stigla devojčica.

Mama Čarli Smit je svoju priču objavila na Tiktoku. U jednom momentu, ona i suprug su imali i otkrivanje pola, čak i pripremljene mafine u plavoj boji. Ormar je napunila odećom za dečaka. "Toliko sam se sve vreme brinula šta ako stigne devojčica na svet, a ja ništa za devojčice nemam", rekla je iskrena mama Čarli. Iako zvuči neverovatno, tako se i desilo.

@charliebwsmith

##wronggender##genderreveal##babyboy##babygirl##babymama

♬ Oh No - Kreepa

Veliki broj ljudi je prokomentarisao njen video. "Uvek sam za svaki slučaj uzimala neutralne stvari. Rečeno nam je da može biti dečak, ali niko nije bio potpuno siguran", rekla je jedna mama, a druga je dodala: "Baš zbog ovoga je važno kupovati neutralne stvari za bebu."

izvor: yumama