Iako zvuči neverovatno, nekim ženama se desi da do porođaja ne znaju da su u drugom stanju. Takva je priča i jedne Hane Vajolet začudila svet.

Ona je ispričala da je jednog dana imala toliko jake grčeve u stomaku da je otac morao da je odvede u hitnu. Iako su prvo mislili da je u pitanju upala slepog creva, ubrzo su primetili da joj je vodenjak pukao. Ona kaže da za trudnoću nije znala sve do 50 minuta pred porođaj.

Trudnoća je posebno bila iznenađenje jer je Hana redovno pila kontracepcijske pilule. Samo se jednog dana probudila sa bolovima u stomaku i leđima. "U bolnici su pošli da mi vade krv, ali sam imala takve bolove da to nije bilo moguće da se uradi", rekla je ona u jednom Tiktok videu. Kada je pukao vodenjak i kada su krenuli trudnovi, tada su doktori shvatili o čemu se radi. "Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju i obavestili ih da će postati baka i deka", rekla je Hana, dodavši da je mama bila uz nju na porođaju.

"50 minuta posle toga sam rodila devojčicu. Sada sam samohrana mama jedne trogodišnje devojčice", rekla je Hana na Tiktoku.

@h.anviolet

That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant#crypticpregnancy#crypticpregnancyawareness#pillbaby

♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

Posle njene priče, mnoge žene su podelile svoje iskustvo kada su, iako su koristile kontracepciju, ostale u drugom stanju. "Pored pilula, saznala sam da sam trudna u 34. nedelji", rekla je jedna, dok je druga dodala da je saznala tek posle 27. nedelja.

izvor: yumama