Od prohodavanja pa do odvikavanja od pelena, toliko novih stvari ispratimo sa detetom. Jedva čekamo sve te prve momente koje naši mališani urade. Jedan tata imao je priliku kakvu retko koji roditelj ima - video je ćerku prvi put kako koristi znakovni jezik.

Tata Zahari je gluv i znakovni jezik mu je osnova komunikacije. Kada je ugledao svoju jednogodišnju ćerku Medison kako prvi put koristi znakovni jezik da bi mu nešto rekla, on je ostao oduševljen.

Devojčica je prstom pokazala na jednu bebu i potom znakovnim jezikom rekla "Beba plače". "Spustila je sve iz ruku, znakovnim jezikom mi rekla Beba plače i pokazala na nju. Koliko sam bio oduševljen u tom trenutku", napisao je on u opisu.

@oursignedworld

This was a WOW moment #deaf#deafdad#coda#fatherdaughter#daddysgirl#viral#4u#fyp#ForzaHorizon5GO#signlanguage#asl#toddlersigning

♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm

Tata je, ispod ovog videa koji ima preko 26 miliona pregleda, dobio divne komentare oduševljenih ljudi. "Pametna devojčica. Uči dva jezika u isto vreme", rekao je neko. "Ovo je najfascinantnija stvar koju sam videla", neko je dodao, a mnogi su rekli kako je ova devojčica veoma empatična i ima divno srce.

izvor: yumama