Deca u vrtiću koji radi u sklopu Osnovne škole Hikerson u Tulahomi u Tenesiju napravili su divnu i preslatku stvar povodom rođendana njihovog domara, gospodina Džejmsa. On je, naime, gluv, a oni su samo za njega naučili izvesti pesmu "Srećan rođendan" uz pomoć znakovnog jezika.

Domar je 60. godina navršio u utorak. Na početku videa vidimo kako gospodin Džejms ulazi u prostoriju, a klinci, uz pomoć vaspitačica Ejmi i Eliz i medicinske sestre Anđele, koje su ih i naučile znakovni jezik, počinju da pevaju pesmicu.

Kada gospodin Džejms shvati da klinci, osim što pevaju, pokazuju i reči znakovnim jezikom postaje vidno ganut. Direktor škole kaže da je simpatični domar njihov radnik već 15 godina i kako je jako povezan s klincima.

"Gospodin Džejms uči ponekad decu znakovnim jezikom, uči ih pristojnom ponašanju i kako se ponašati prema drugim ljudima", rekao je za Fox17. Njegovu posebnu rođendansku čestitku do sada je videlo preko 400 hiljada ljudi, uz komentar kako su im klinci vratili veru u ljude i bolje sutra.