Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON IMA 2, A ONA 99 GODINA I NAJBOLJI SU DRUGARI: Prijateljstvo dečaka i bake koje nam je ukralo srca

Neverovatna ljubav između dečaka i bake svima nam je ukrala srca.

 decak i baka najbolji drugari Izvor: Printscreen/ Youtube KARE 11

Dvogodišnji dečak i njegova 99-godišnja komšinica postali su najbolji prijatelji nakon nekoliko meseci karantine zbog pandemije covida-19. Meri Onil i Bendžamin Olson su komšije, a kad je većina sveta morala da se izoluje od svoje porodice i prijatelja, oni su počeli redovno da se druže u dvorištu koje deli ograda.

Možda vas zanima

"Više od godinu dana Bendžamin nije video drugu decu. Nije imao kontakt ni sa kim osim sa porodicom i Meri. Oni su stvorili neverojatno snažnu vezu", izjavila je majka dečaka Sara Olson za Today.

Prijateljstvo sa Bendžaminom velika je radost za Meri, koja će u decembru napuniti 100 godina. Pre 37 godina je izgubila supruga i sada uživa u društvu malenog dečaka. Njeni unuci i praunuci žive u drugim američkim saveznim državama.

Ispočetka je dečaku mahala preko prozora, a onda je počela da izlazi iz kuće kako bi ga pozdravila. To se na koncu pretvorilo u redovna druženja uz ogradu koja odvaja njihova dvorišta.

Tokom toplijih meseci vole da sede na stepenicama i duvaju balone od sapunice. Meri je Bendžaminu dala i kutiju igračaka koje su pripadale njenom sinu koji je preminuo.

"Ponekad bi ustao, zagrabio šaku peska ili uzeo kamen i dao mi to kao poklon. Zbog njega se osećam dobro", izjavila je Meri, koja Bendžamina i njegovog brata smatra "najbližim unucima".

Udovica ističe i da joj Bendžamin nedostaje kad je vreme loše pa ne mogu da se druže. To priznanje je Bendžaminovoj mami izmamilo suze na lice.

"Nisam znala da joj nedostaje. Tako sam srećna što imaju jedno drugo", govori Sara dok briše suze.

"Meri je Bendžaminu stvarno najbolja prijateljica. Ne samo to, ona mu je prva najbolja prijateljica", zaključuje mama.

Pročitajte i...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica