Dolazak najmlađih u dom je za sve članove porodice nezaboravan trenutak. Bake i deke se posebno raduju dolasku unučića, a poznato je da je ljubav između njih neopisiva i bezuslovna.

Mnogi parovi imaju svoje principe, pa detalje u vezi sa trudnoćom kriju od drugih, nekada čak i od svoje porodice. Dok neki skrivaju pol deteta, jedan par se opredelio za interesantan potez. Naime, Ana Bruks i njen suprug su odlučili da od ostatka porodice sakriju blizanačku trudnoću.

Lepe vesti nisu hteli ni sa kim da podele, jer su želeli da to za sve bude iznenađenje.

Ana je javila svojoj majci da se porodila, a uzbuđena baka je jedva čekala da uzme u naručje svoju unučicu. Čim su je obavestili, ona je odjurila u bolnicu gde su bili Ana, njen suprug i beba.

Emotivan susret bake i devojčice je zabeležen kamerom. Uzbuđena bakla je u naručju držala svoju unuku, ni ne sluteći da je iznenađenje čeka par trenutaka kasnije. Ponosni tata je u sobu uneo još jednu bebu, a baka od sreće nije to ni primetila. 

"Stigao je poklon od Božić Bate", rekla je Ana kako bi privukla pažnju svoje majke. Baka je bila šokirana, u trenutku nije mogla da progovori ni reč, a nakon toga je upitala novopečene roditelje kako su uspeli to da sakriju.

Odgovor nije dobila, već je u naručje prihvatila još jednu devojčicu. Vidno iznenađena i radosna je pokušavala je da sabere emocije i da drugu devojčicu zagrli.   

Ponosni deka nije mogao da dođe u bolnicu, već su mu radosne vesti javili video-pozivom, a on se takođe pozitivno iznenadio.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!