Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA BI DECA LAKŠE ZASPALA I JOŠ LEPŠE SANJALA: Soba prepuna zvezdica (nisu one koje se lepe) zahvaljujući jednoj stvari!

Nešto starije generacije pamte plastične zvezdice i planete koje su se lepile na zidove i plafone dečijih soba i koje su, nakon što se preko dana „napune“ svetlom, sijale u mraku.

  Izvor: Promo

Iako je to jako lepo izgledalo, one su sada prevaziđena stvar. Sada postoji nešto što je neuporedivo bolje, efektnije, što decu mnogo više oduševljava – lampa zvezdano nebo. Jeste li je videli nekad? OVDE možete da pogledate detalje!

Lampa zvezdano nebo je nešto što ni jedno dete ne ostavlja ravnodušnim. Ona je toliko moćna i toliko efektna, a dopada se i dečacima, i devojčicama i to kako onim najmlađim, tako i onim nešto starijima.

To je lampa koja u sebi ima mini projektor koji „baca“ sliku zvezdica svuda po sobi, na zidove i plafone. Kada se ona uključi, soba izgleda potpuno čarobno, a klinci ostaju bez daha kada se nađu među silnim zvezdama. Ono što daje još veću draž svemu tome jeste mogućnost okretanja. To znači da zvezdice mogu da kruže svuda po sobi. Važno je napomenuti da kruže vrlo lagano, da ne da ne uznemiruju, već naprotiv, umiruju klince i pripremaju ih za san.

Do nedavno je ova lampa mogla da se poruči samo u inostranstvu i da se čeka jako dugo dok stigne. Međutim, sada postoji i kod nas – OVDE se poručuje, a može i na broj 011/6 888 999.

  Izvor: Promo

Sjajno je to što možete da izaberete da li će zvezdice da budu jednobojne ili će sijati u više boja. A pored toga može da bude i obična lampa, da ne projektuje zvezdice po zidu. Ako je želite takvu, samo treba da ostavite na vrhu beli poklopac i zvezdice će ostati „zatvorene“ unutra.

Lampa vrlo diskretno sija, što je sjajno jer ne razbuđuje, nego čak i pomaže deci da lakše zaspe. Za sve one mališane koje je teško naterati da krenu u krevet, ona je pravi spas! Zbog nje će poželeti da što pre krenu na spavanje. Ona će umiriti njihove glavice i ne samo da će im pomoći da lakše zaspe, već će imati i miran san, jer će umesto raznoraznih stvari o kojima razmišljajuuživati u svojoj zvezdanoj sobi i to će im rasteretiti glavice.

Do nedavno je ova lampa mogla da se poruči samo u inostranstvu i da se čeka jako dugo dok stigne. Međutim, sada postoji i kod nas – OVDE se poručuje, a može i na broj 011/6 888 999.

  Izvor: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica