Snimak jedne mame koja doji četvorogodišnjeg sina uznemirio je mnoge roditelje. Neki su se pitali odakle joj i posle četiri godine mleko, da li dete stvarno sisa ili je u pitanju neka izopačena stvar.

Na snimku se vidi i njen suprug, koji bezbrižno gleda televiziju dok ona hrani sina i usput se snima, dok se u pozadini čuje klasična muzika.

Karolina Potous iz Kanade izazvala je lavinu negativnih reakcija nakon što je na Tiktoku objavila video u kome doji svog četverogodišnjeg sina. Majku su pitali koliko je staro dete, a kada su saznali, usledio je virtuelni linč.

@carolinapotous

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Tata sa strane promatra

"Misliš li da je ovo normalno, da se dete od četiri godine ovako doji?", jedan je od komentara, na šta je Karolina odgovorila: "Da. Dokle god on bude tražio moje mleko, dobijaće ga. A traži ga svaki dan. Jede on i normalnu hranu, ali uveče mora da zaspi uz dojenje."

Na snimku se vidi i njen suprug, koji je privukao posebnu pažnju ostalih roditelja. Naime, korisnici Tiktoka su oštro osudili i tatu koji je sedeo sa strane i nemo posmatrao: "Ova žena propagira nešto nenormalno i izopačeno, blokirajte joj nalog", "A otac sve to mirno posmatra, verovatno se i on tako hrani pored sina".

Da li vi osuđujete ili podržavate ovu mamu?

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)