Jedna priča o interesatnoj školskoj fotografiji nasmejala je svet.

Dečak Mejson je bio presrećan što je napokon krenuo u školu posle onlajn nastave, a slikanje koje je usledilo u celom odeljenju bio je trenutak kom su se svi mališani radovali.

Mama Britani imala je drugi zadatak - da odliči da li želi da se na fotografiji nalazi dečakovo ime ili ne. Imala je veliku želju da ima potpuno čistu dečakovu fotografiju, bez ikakvog natpisa, te je na probnim fotografima dodala napomenu: "Ja ne želim to".

Svi su ostali iznenađeni kada su dobili trideset kopija dečakove fotografije na kojim u uglu, umesto njegovog imena, piše "Ja ne želim to!"

Videvši ovu smešnu situaciju koja je sasvim sličajno nastala sa fotografijom, mama je to podelila na društvenim mrežama.

Nisu ni slutili do kolikog broja ljudi će doći ova fotografija! A mama? ona se sada hvali kako je njen dečak naročito poznat! I to zbog njene nespretne greške.

I’m sure everyone needs a good laugh these days so thanks to my latest mom fail...you’re welcome in advance haha Mason...

Posted by Brittany Kinley on Уторак, 17. новембар 2020.

"U školi je čak dobio i aplauz nakon što je slatko nasmejao drugare", rekla je mama.

"2020. je bila vrlo teška godina, svima nam je potrebno malo dobrog smeha", dodala je Britani.

Mama je pokušala da dođe do fotografa i dobije fotografije bez ikakvog natpisa, ali nije uspela. U svakom slučaju, priznala je svoju grešku! "Nije to njihova greška. To je samo jedna mamina omaška", objasnila je.

Pročitajte i...