Dvanaestogodišnja ćerka Dženifer Lopez objavljuje dečju knjigu o važnosti molitve. 

Ema Maribel Muniz, ćerka Dženifer Lopez i njenog bivšeg supruga Marka Entonija, zajedno sa bratom Maksom je autor knjige "Bože, pomozi mi".

"Svakodnevno svako od nas ima trenutak kada mu je potrebna pomoć. Nekada je to nešto malo, poput buđenja za školu ili lepog odnosa sa bratom. To mogu biti i veike stvari, poput želje da spasemo planetu i ugrožena stvorenja(ovde su to lenjivci). Zamoliti Boga za pomoć uvek nam daje snagu za sve što želimo. Ema je podelila svoje svakodnevne molitve kako bi podstakla sve da prigrle mir i moć svakodnevne molitve", istakao je izdavač.

Knjiga je ilustrovana, a namenjena je mališanima uzrasta od tri do sedam godina, i trebalo bi da bude dostupna krajem septembra ove godine. 

"U školi sam mnogo učila o lenjivcima, ali i tome da su ugroženi i da će se istrebiti, pa sam počela da se molim za njih svake noći", ispričala je Ema. 

"Napisala sam ovu knjigu da bih skupila novac za lenjivce, ali i da bih naučila drugu decu da uz molitvu možemo potražiti pomoć."

Mama Dženifer je podelila na Instagramu fotografiju uz poruku: "Koliko sam samo ponosna na moju divnu Emu, kola je svoje molitve podelila u knjizi Bože, pomozi mi. Ova knjiga nudi drugim porodicama priliku da prigrle mir i moć svakodnevne molitve."