Britanka Karolina Neš je jedna od najjsrećnijih žena na svetu.

Pored toga što je imala sreće da dobije dve bebe, ova mama je osvojila i veliku nagradu na lutriji i to na dan termina rođenja svojih blizanaca, piše britanski Miror.

Naime, Karolina je bila jedan od četiri dobitnika u Kambriji i osvojila nagradu od 120.000 funti učestvujući u lutriji za poštanske brojeve. Sve to ne bi bilo toliko posebno da joj srećna vest nije stigla 1. marta, na dan kada je trebalo da se porodi. Ipak, blizanci su stigli nešto ranije.

"Ove godine smo imali neverovatnu sreću! Takođe, čudno je to i što je nagrada stigla na moj termin porođaja", izjavila je oduševljena mama, koja je otkrila da će prvo otputovati na odmor sa porodicom.

Neobične okolnosti je prokomentarisao i njen suprug Pol koji bi novac ipak usmerio na drugu stranu.

"Presrećan sam što učestvujemo u ovoj lutriji od pre par godina. Ne čini se da je sve ovo stvarno, ali jeste! To zapravo znači mnogo prepirke oko toga ko će potrošiti novac! U ovoj kući živimo šest meseci, potrebno je da iskopamo podrum, a neophodna nam je i pomoćna zdgrada. Ovaj novac će nam dosta pomoći oko uređenja".

Predstavnica lutrije za poštanske brojeve Džudi Mekort je lično uručila nagradu srećnim dobitnicima, uz komentar da je ova predaja zlatne kovere zaista bila posebna i emotivana.