Slika roditelja ispred vrtića koji čekaju da pokupe dete je sasvim uobičajena. Ipak, jedan vrtić u Teksasu ima važnu poruku za sve mame i tate - Došli ste po dete! Ostavite telefone!

"Vaše dete je srećno što vas vidi", pisalo je na posteru okačenom na vrata vrtića. "Zar vi niste radosni što vidite svoje dete? Videli smo toliko puta decu koja pokušavaju da pokažu svojim roditeljima radove koje su napravili, dok oni obavljaju nešto preko telefona. Čujemo redovno dozivanje mame i tate, dok oni ne obraćaju šažnju. Ostavite telefon!"

Posted at the daycare today!

Posted by Juliana Mazurkewicz on Петак, 27. јануар 2017.

Mama Julijana Faris se našla baš sa telefonom ispred vrtića, kada je naišla na ovu poruku. Rešila je da je podeli a Fejsbuku. "Ovo je sjajno. Mislim da poruka zaista rezonuje sa ljudima. I to ne treba samo u vrtićima, već svugde", objasnila je. 

Momenat ispred vrtića vrlo brzo prođe, ali postoji mnogo više trenutaka kada ne obraćamo pažnju na dete jer nas telefon ometa. Ova poruka zaista predstavlja poziv za buđenje svim roditeljima. 

Na postu koji je podelila ova mama javio se veliki broj ljudi koji su se osetili krivim i rešili da promene sopstveno ponašanje. 

Zapratite nas i na Instagramu!