Gimnastičarka Šon Džonson je sa tromesečnom ćerkicom Dru Hazel provela dan na plaži, a trenutak koji je zabeležila kamerom neke ljude je prilično uzrujao. 

"Prvo prevrtanje moje Ru. Bila je savršeno sigurna, pa nemojte ni pokušavati...", napisala je uz snimak koji je podigao prašinu uprkos njenom pokušaju zaustavljanja negativnih komentara.

Naime, Džonson u spornom snimku sedi na kolenima na peščanoj plaži, drži ćerkicu oko struka pa je okreće na glavu i potom vraća u krilo. Tada se u kadru pojavi njen dvadesetosmogodišnji suprug Endru Ist kako bi ćerkici dao poljubac za njeno postignuće.

"Iako je možda savršeno sigurna, ponekad si mrvicu pregruba sa malom bebom i nije joj dovoljno toplo kad je izvodiš. Treba barem čarapice, ako ne i cipele i šešir", upozorila je novopečenu majku jedna korisnica Instagrama.

"Džonson je odmah uzvratila rečima:"Držiš li je ti? Jesi li osetila kako se znoji u čarapama? Ili osetila njenu snagu kada stoji? Ili vidjela kako se uzruja kad se ustane jer mrzi da leži? Ne. Nisi. Ja sam njena mama. Ja znam", poručila je šampionka u gimnastici. U decembru su je neki upozorili da ne bi smela da pleše sa bebom u rukama.

Zapratite nas i na Instagramu!