Pevač Farel, prvom saradnjom sa poznatim sportskim brendom Adidas, na tržištu je ponudio mnogo više od patika. Njegova kampanja pod nazivom "Sada je njeno vreme" uključuje, između ostalog, majke koje doje i trudnice.

Dvadesetsedmogodišnja Izabela Rangel Gruntman nalazi se na plakatima koji su postavljeni u izlozima Adidasovih prodavnica, a na grudimaima ćerkicu Vidu koju je rodila u maju.

Yes Adidas!!!

Posted by Chellce AJ on Субота, 28. септембар 2019.

Osim ovog brazilskog modela, s trudničkim stomacima pozirale su i manekenke Nada Vasiljevic i Pania Rose, kao i aktivistkinja i mama Tajra Mičel, uz koju je u snimanju učestvovalo i njenih dvoje dece.

"Sad je njeno vreme da bude snažna. Sad je njeno vreme da trči svetom. Sad je njeno vreme da nas svemu nauči. Sad je njeno vreme za izjednačavanje igre. Sad je njeno vreme da se izbori za svoje pravo na izbor", poručuje video Farela i Adidasa.

Fotografija Izabele koja hrani svoje dete širi se društvenim mrežama i izazvala je divljenje žena širom sveta.

"Adidas osnažuje žene i pokazuje raznolikost. Ovo je zaista emotivno”, "Izražavam veliko poštovanje Adidasu i Farelu zbog reklamne kampanje za osnaživanje žena", "Tako se to radi", neki su od komentara oduševljenih ljudi.

Zapratite nas i na Instagramu!