Koji je vama najdosadniji kućni posao? 

    a) Peglanje

    b) Brisanje prašine

    c) Pranje sudova

    d) Usisavanje 

Za ostale odgovore ne znamo kako da vam pomognemo, ali ukoliko je vaš odgovor na ovo peglanje – imamo rešenje! Odabirom ovog odgovora pretpostavljamo da ste jedna od brojnih dama koja vikende provodi peglajući veš. Poslednji podaci govore da žene u Srbiji prosečno provedu tri sata nedeljno ispred daske za peglanje. Dok su deca mala, ima dosta veša i posteljine za peglanje, ali taman kada ste se oslobodili pelena i isflekane garderobe, deca kreću na sportske aktivnosti, igranje u parku, ekskurzije posle kojih se gomila veša samo povećava. Posmatrajući i naš jezik, termin peglanje je postao sinonim za neprijatne, zamorne i dosadne aktivnosti i razgovore. Iako jezik ne možemo da promenimo, ovu kućnu aktivnost sada možemo učiniti lakšom i bržom.  

Philips PerfectCare parne stanice su zaista savršeno rešenje! 

Sada više ne morate da sledite savete kako da se rešite upornih nabora na garderobi ili vešu – da unesete garderobu u kupatilo dok se tuširate, da spavate na njoj (stavite je ispod dušeka), naparite  pomoću pare iz čajnika itd. Možda su ranije ovi saveti bili korisni, ali sada više nema potrebe da ih sledite. Pomoću ove parne stanice sve se rešava u jednom potezu, bez obzira gde se nabori nalaze – na svilenoj bluzi ili posteljini.


Foto: Promo

    • Štedi vreme – više ne morate da brinete o menjanju temperature kada prelazite sa jedne vrste tkanine na drugu jer se OptimalTemp tehnologija pobrinula za to. Savršen odnos toplote grejne ploče i pare garantuje peglanje bez progorevanja za sve vrste tkanina, čime štedite vreme i izbegavate nepotreban stres te lako možete da pređete sa peglanja pekira ili farmerki na peglanje svilene bluze.

    • S obzirom na to i da para pod jakim pritiskom prodire duboko u materijal koji peglate, ne oštećujući ga, dovoljno je da jednom pređete preko nabora i oni nestaju. Nema potrebe da prelazite preko istog dela nekoliko puta. Tako ćete vreme peglanja smanjiti na pola. 

    • Philips PerfectCare parne stanice vam omogućavaju da peglate i vertikalno, tako da vam osvežavanje zavesa, jakni i laganih letnjih haljina više neće predstavljati problem.

    • Ultra lagana pegla vam neće zamarati ruku i lako ćete ispeglati i najzahtevnije materijale bez bola u zglobu. 

    • Onemogućeno je da materijal preko koga prelazite progori, čak i kada ostavite peglu na samom komadu odeće 

    • Automatski se isključuje ako je ne koristite 10 minuta

    • U svakom trenutku možete da dopune posudu sa vodom – vodom sa česme, a ukoliko vas brine kamenac, za njega je zadužen Easy De-Calc sistem koji ga na jednostavan način odstranjuje.

    • U posudu staje do 1,8 litara vode, što vam omogućava da peglate bez prekida i čestog dopunjavanja. 


Foto: Promo

Kada jednom budete probale Philips PerfectCare parnu stanicu, peglanje će vam možda postati i omiljena kućna aktivnost, jer gledati nabore kako nestaju u trenu može biti  očaravajuće.