DreamWorks Animation i Pearl Studio’s predstavljaju nam animirani film "Jeti- snežni čovek" i vode nas u epsku avanturu dugu više od 3.000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

"Jeti- Snežni čovek" je od danas u bioskopima, a klip iz filma možete pogledati OVDE.

Režija: Jill Culton / Dragan Vujić Vujke

Glasovi: Anja Mit, Vasilije Prvulović, Dimitrije Nikolić, Mina Lazarević, Dragan Vujić Vujke, Nada Blam, Marko Marković, Milena Moravčević 

Žanr: Animirana avantura

Studio: Universal Pictures

Yumama vas nagrađuje!

Koje ime je dobio JETI - SNEŽNI ČOVEK u istoimenoj animiranoj avanturi?

A) Everset

B) Manaslu

C) Makalu

Tri čitateljke koje prve na Yumaminu Fejsbuk stranicu ili na mail redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor, dobiće po dve karte za film "Jeti- Snežni čovek" koji se prikazuje u subotu, 5. oktobra, u terminu od 13:45hu bioskopu Tuckwood.

Napomena: Pored tačnog odgovora pošaljite i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.