Četvorogodišnji Aksel se prilično uspaičio kada je zakoračio u autobus ka vrtiću. Jeste on posećivao letnje časove, putovao autobusom i stekao drugare, ali su suze same potekle tog prvog dana. Dvadesetjednogodišnja Izabel, vozač autobusa, pružila mu je ruku kako bi mu pružila podršku. 

Akselova mama je napravila fotografiju koja je kasnije podeljena i na Fejsbuku. Izabel je dodala da je važno učenicima pružiti podršku i saosećanje.

In our 2nd “official” year in the school, we really need to shout out our school staff. This is one of our wonderful...

Posted by Augusta Police Department on Четвртак, 05. септембар 2019.

"U suštini je želeo svoju mamu. Nije hteo da ode bez njega iz autobusa. Zato sam mu pružila ruku, da oseti nečiju drugu podršku", rekla je Izabel.

Ovo joj je prva godina da vozi autobus, i vrlo joj je važno da uvek bude uz mališane i podrži ih. "Svi smo u autobusu zajedno. Ovo je naš autobus, ne moj. Svi moramo da se brinemo o njemu, ali i jedni o drugima."

"Stvorili smo jako dobru povezanost, koliko god smo u mogućnosti. Stvorili smo i pravila ponašanja, kako bismo svi bili sigurni tokom vožnje", dodala je. 

Izabel se trudi da sa mališanima razgovara i o prihvatanju razlika. Stalno razgovaraju o tome, a ona se trudi da mališani što bolje razumeju druge i pomaže im da razviju saosećanje.

Izabel je govorila o fotografiji sa malenim Akselom i istakla da fotografija nije nastala dok su se vozili. Parkirala je autobus, i tek onda prućila ruku mališi. "Stali smo na stanici, tako je njegova mama imala mogućnost da nas slika", dodala je.

Bila je zadivljena popularnošću fotografije,zbog koje je dobila ogroman broj lepih poruka širom Amerike. 

Zapratite nas i na Instagramu!