Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 veštačkih oplodnji, 3 pobačaja i 1.616 injekcija: Dirljiva fotografija bebe koja simboliše borbu za potomstvo (FOTO)

Samanta Paker je napravila neverovatnu fotografiju na kojoj je novorođenče okruženo sa čak 1.616 špriceva korišćenih tokom tretmana neplodnosti.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Fotograf Samanta Paker napravila je vrlo dirljiv portret tek rođene bebe koja oslikava ogromnu radost i borbu parova koji žele da postanu roditelji. Uspavana devojčica je fotografisana u preslatkom šarenom pokrivaču, dok se oko nje nalazi ogromno srce kreirano od 1.616 špriceva koje su roditelji koristili pri pokušajima začeća.

This is the first time I have been asked to do a photo like this! I was honored and wanted to create something...

Posted by Packer Family Photography on Петак, 10. август 2018.

Patrisija i Kimberli su četiri godine pokušavale da dobiju bebu. To je uključilo sedam pokušaja veštačke oplodnje, tri pobačaja i ovih 1.616 igala. Kada su napokon uspele da upotpune svoje živote, došle su na ideju da uključe sve špriceve korišćene do sada, kako bi pokazali ljubav i posvećenost malenoj London koja je uspela da dođe na svet.

Povezane vesti

Samanta Paker se mnogo trudila prilikom aranžiranja špriceva. Spoljašnji sloj su činili špricevi sa Patrisijinih tretmana veštačke oplodnje, dok je unutrašnji sloj napravljen od onih koji su korišćeni dva puta dnevno za razređivanje krvi. 

Fotografija koju je Patrisija podelila na Fejsbuku pruža podršku svima koji se bore sa neplodnošću. Pružila je i reči podrške i ohrabrenja:

"Nadam se da svaki par koji prolazi kroz isto može vdieti da postoji nada i da je na kraju tunela uvek svetlo. Ono postoji, samo morate doći do njega."

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica