Svaka mama se trudi da svoj dom održava na najbolji mogući način. Posao oko stalnog održavanja je veliki sam po sebi, ali kada dođu i mališani, tada dom postane pravi haos i zbrka.

Ne samo da smo preopreterećeni velikom količinom odeće i opreme za svoju bebu, već se vremenom u kući skupi ogroman broj igračaka i dečjih potrepština.

Ivana Selakov je jedna od novopečenih mama koja se susrela upravo sa ovim trenutkom u svom majčinstvu. Na svakom koraku je neka igračka, a dom prepun šarenila postao je i njena svakodnevica. Kao i u svakom roditeljskom domu, tako i njihovom ćerkica Kruna zauzima i osvaja teritoriju. Roditelji praktično ostaju bez svog prostora, jer su sada, ipak, na prvom mestu plišane životinje i ostale igračke. 

Poznata srpska pevačica to potvrđuje svojim primerom kroz sliku na instagramu: "Mama i tata više nemaju mesta za svoje stvari. Sada su tu samo plišane zeke, slončići, mace, kuce, žirafice i žabice."

Nesumnjivo je da su roditelji, bez obzira na količinu ovog dečjeg zadovoljstva, presrećni i neizmerno uživaju u osmehu svoje malene Krune.