Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smehom prebrodite novogodišnji stres: Nova parodija Deve Dalporto 'Praznici su pakao' (VIDEO)

Poznata mama blogerka nas podseća na sve stresne situacije koje proživljavamo pred praznike, te nam poručuje da kroz smeh možemo lako prebroditi sve!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Blogerki Deva Dalporto parodije nisu strane, stoga nije iznenađenje ni njena najnovija pesma "Praznici su pakao", kojoj sav praznični stres pretvara u smeh.

Uz muziku pesme "Zvončići", video opisuje blogerku i njenu porodicu koja se bori sa svim mogućim stresnim situacijama tokom praznika, od kupovine igračaka preko svih poklona, pa do propuštenog leta i čekanja na aerodromu.

Uloge u videu tumači porodica Dalporto sa prijateljima, a uz njih i dečakova vaspitačica iz vrtića i devojčicine drugarice tata, hirurg, koji je "Deda Mraz".

Dalporto kaže da je snimanje bilo stvarno zanimljiv način da se povežu prijatelji i porodica tokom čitave godine, ne samo u vreme Božića.

Poznata mama blogerka nas podseća na sve stresne situacije koje proživljavamo pred praznike, te nam poručuje da kroz smeh možemo lako prebroditi sve!
Izvor: YouTube

Njena filozofija za rešavanje bilo kakvog stresa, bez obzira da li je tokom praznika ili ne, jeste ŠTO VIŠE SMEHA i odustajanje od potrage za bilo kakvim savršenstvom.

"Dajem sve od sebe da suzbijem stres oko bilo kakvog postizanja savršenstva.To je jedini način opstanka. Naučila sam da je sasvim u redu ako ne izgledaju svi perfektno na prazničnoj fotografiji. U redu je ako naručimo pitu umesto da je napravimo. U redu je ako jelka nije idealnog izgleda."

U jednom momentu ovog videa suptilno je postavila cilj na problem koji nije šala: piti i voziti. Ovo je uradila u dogovoru sa organizacijama koje se zalažu za smanjenje ove pojave, jer postoji veliki broj nesreća upravo zbog sedanja za volan pod dejstvom alkohola, naročito tokom praznika.

U videu, Dalporto je viđena kako pije previše šampanjca na žurci i predaje ključeve svog auta odgovornom vozaču.

Prisećajući se svog oca koji je vozio svoju decu pod dejstvom alkohola, govori kako nijedno dete ne treba da prolazi kroz to. 

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica