Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPEKTAKULARNA REGIONALNA ŽURKA ADRIJA MEDIJE Aleksandar Rodić: Ovo je moj poklon vama! Svaka vam čast, ponosan sam na sve vas!

Spektakularnom žurkom i glamuroznim partijem kakav dosad nije viđen na Balkanu, Adria Media Group proslavila je izuzetno uspešnu godinu!

  Izvor: Foto: Kurir

Sa više od 500 zaposlenih pevale su najveće zvezde regiona, Crvena jabuka, Marija Šerifovic, Jelena Rozge, Piloti, Van Gog, Tamara Milutinović, Miloš Brkić i drugi.

Aleksandar Rodić, predsednik Adria Media Grupe, na samom početku proslave zahvalio je svim zaposlenima na izuzetnim rezultatima i odao priznanje za sve što je kompanija AMG postigla u čitavom regionu.


ALEKSANDAR RODIĆ SA SUPRUGOM NATAŠOM I SINOVIMA MIHAILOM, I STEFANOM SA DEVOJKOM FOTO: KURIR


VUKADIN RODIĆ, SOFIJA I MARKO RODIĆ, FOTO: KURIR

- Želim svima da vam se zahvalim, zaista, za sve ovo što smo prošli zajedno u ovih par godina. Ovo je prva Adriaonly proslava, žurka koja će postati naša tradicija. I svake godine ćemo organizovati ovakvu proslavu gde ćete doći svi. Svi vi koji ste deo naše velike porodice iz celog regiona, da uživamo zajedno i proslavimo naše uspehe svake godine. Ono što mogu da vam kažem, da vam garantujem jeste da će naši uspesi biti zaista veliki svake godine. I velike stvari nas tek očekuju.

Prošli smo kroz teške periode svi mi zajedno i dosta je bilo to naporno i stresno... Mnogo naših kolega nije više sa nama u svemu tome što nam se izdešavalo, ali ja sam ponosan na sve vas! Na sve vas koji ste se borili... Borili za rezultate, borili da opstanete, kako u kojoj državi... Hrvatska na prvom mestu koja je bila u teškoj situaciji, a koja je napravila neverovatne rezultate za ovih par meseci...  Zaista, svaka vam čast.

Tako i Srbija, koja je prošla kroz jako težak period, svi znate šta se nama sve dešavalo ovde, izborili smo se s tim, uspeli smo, pobedili smo! I zahvaljujući svima vama i vašoj posvećenosti tome što radite...


ALEKSANDAR RODIĆ SA SESTROM NATALIJOM CVETKOVIĆ I BRATOM VUKADINOM RODIĆEM, FOTO: KURIR

A Makedonija, Makedonija koja je poptuni pobednik... Sloboden pečat koji je najtiražniji u Makedoniji, Miro svaka čast! Večeras želim da svi uživate, ovo je veče za vas, poklon od mene za sve vas i svaka čast za sve što se napravili - poručio je Aleksandar Rodić, predsednik AMG.


MILOŠ RODIĆ (U SREDINI), FOTO: KURIR

Redali su se koncerti Crvene jabuke, Marije Šerifovic, Jelene Rozge, Pilota, Van Goga, Tamare Milutinovic i Miloša Brkica.


FOTO: KURIR

Ova žurka prva je u nizu #adriaonly događaja za koje se planira da postanu tradicija i ubuduće okupljaju koleginice i kolege iz celog regiona. Glamurozna proslava potrajala je do kasno u noć.

Pogledajte kako je izgledala žurka godine...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica