Ako niste nikada osramotili svoje dete, da li ste vi uopšte roditelj?

Toliko dece sanja o tome da se pojavi na ekranu tokom utakmice ili sportskog događaja. Međutim, jedan dečak neće baš po lepom pamtiti tu situaciju jer nije on bio taj koji je pažnju privukao svojim ponašanjem, već njegova mama, odnosno, njeni vrlo interesantni pokreti.

Naime, za vreme jedne košarkaške utakmice kamera je našla osobu koja je bila u pravom raspoloženju da bude prikazana na ekranu - mamu Mendi Remel. Kao da je čitavog svog života čekala baš na taj trenutak, ova mama je na prve taktove pesme Keli Klarkson počela svoju predstavu (na žalost njenog sina).

Mendi, koja je bila obučena od glave do pete u odeću životinjskog printa, krenula je energično da peva pesmu, koristeći svoj telefon kao mikrofon. Ipak, to joj nije bilo dovoljno. Okrenula se ka sinu Blejku, a on je bio prestravljen njenim ponašanjem.

Publika je počela da navija, a njen sin se krio sve niže i niže u svoju stolicu, nadajući se da će se stolica otvoriti i "progutati ga". 

Nisu samo fanovi bili ti koji su se oduševili, i sama Keli Klarkson je podelila na tviter nalogu ovaj snimak uz reči "Ovo je moj tip mame".

Ogroman broj ljudi na tviteru se oduševio ovim snimkom. Mnogi su se složili da je roditeljska dužnost i obaveza da osramote dete s vremena na vreme. 

Iako se mali Blejk nadao, njegova dukserica sa kapuljačom ga nikakvim čudom nije mogla teleportovati odatle.

Remel, dvadesetdevetogodišnja mama, izjavila je kako je sramoćenje deteta na zabavan način dobra prilika: "Ukoliko dobijete takve osmehe i stvorite uspomene, to je ono što se zaista računa."

Kada je svom suprugu pokazala snimak nakon utakmice, on se uopšte nije iznenadio, s obzirom na njeno ponašanje na venčanju. "Volim karaoke", izjavila je Remel. "Kada god se peva ili pleše, ja sam tu." 

Stvarno nema poente imati dete ukoliko ga s vremena na vreme ne osramotite, to je Remel i uradila. Verujemo da će Blejk nakon nekoliko godina pogledati ovaj snimak i ceniti mamu više zbog njenog blesavog plesa i mogućnosti da joj se nasmeje. 

Bravo, mama!