Sada većprethodnu godinu je obeležio zaista veliki broj rođenih beba. Iskoristićemo priliku da vas podsetimo na sve bebe poznatih u Srbiji koje su tokom 2018. godine došle na svet.

U februaru nas je obradovala druga ćerkica Nataše Bekvalac. Poznata srpska pevačica je rodila devojčicu Katju, a presrećna mama stalno objavljuje fotografije svoje srećne porodice.

Miljana Gavrilović, Zvezda serije "Folk", rodila je ćerkicu. Tata Miloš Ivović i ona su rešili da svojoj prvoj devojčici daju ime Miona. 

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger su takođe postali roditelji u prošloj godini. Iako ne objavljuju slike svoga sina, poznati sportisti su očigledno presrećni u ovoj ulozi.

Mlada srpska glumica Nina Janković je u aprilu rodila malenog Vukašina, koji je presrećan u maminom zagrljaju. 

Proteklog leta je na svet došla ćerkica Slađe Alegro. Malena Mila sada svakognevno uživa u maminoj i tatinoj ljubavi.

U novembru nas je obradovala još jedna bebica u svetu glume. Glumica Milena Živanović i njen verenik, filmski producent Ivan Krstović su dobili sina, a mama je presrećna što je mališa odbrao baš njih da mu budu roditelji. Mama očigledno pronalazi najveću sreću u svojoj porodici.

Srpska streljačica Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić su u 2018. postali roditelji malenog dečaka. 

Dugo je priželjkivala bebu, a na kraju se odlučila za vantelesnu oplodnju. Ivana Selakov je malo posle svog četrdesetog rođendana dobila najlepši poklon, rodila je devojčicu i dala joj simbolično ime Kruna. 

Poznata srpska pozorišna i filmska glumica Borka Tomović krajem prošle godine je postala mama. Ona i tata Novica Bjelica, poznati odbojkaš, presrećni su zbog rođenja sina.