Kao ni ceo svet, tako ni mi ne možemo da ostanemo ravnodušni na jučerašnju pojavu vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl.

Megan je prisustvovala ovogodišnjoj dodeli modnih nagrada, koja je održana juče u Londonu. Ove godine, njen zadatak je bio da dodeli nagradu za najbolju kreatorku godine.

Interesantan je podatak da je ta nagrada otišla u ruke upravo Živanšijevoj kreatorki Kler Vajt Keler, koja je dizajnirala Meganinu venčanicu. Otkako je deo kraljevske porodice, Živanšijeve kreacije su upotpunile vojvotkinjin izgled na mnogo važnih događaja.

Megan je na ovom događaju izgledala zanosno u crnoj, dugoj haljini na jedno rame, koju je kreirala pomenuta dizajnerka. Zlatni nakit i obuća upotpunili su ovaj svečani stajling, a svedena punđa je doprinela kraljevskom izgledu ove modne ikone.

Ovo je prva pojava buduće mame u uskoj haljini u kojoj se vidi trudnički stomak. Moramo priznati da Megan izgleda savršeno u ovoj kreaciji, a očigledno je da joj trudnoća zaista prija. 

Za magazin "Pipl" Megan je izjavila kako zaista čast biti na proslavi britanske mode i britanskih dizajnera, sada, kada je ovo njen novi dom.

Prilikom dodele nagrade, Vajt Keler se zahvalila i govorila o Megan iz ugla osobe koja je poznaje lično. Izjavila je koliko je princeza neverovatna, te ne može dovoljno da joj se zahvali, jer je to zaista poseban momenat za nju.

Ovaj događaj jeste proslava britanske mode, a Megan Markl je to i dokazala svojim savršenim izdanjem. Zahvaljujući Živanšijevoj kreaciji, ponovo, Megan je svojim izgledom zasenila svet, naročito sada kada sa trudničkim stomakom izgleda savršeno u uskoj, crnoj haljini.