Svakoj mami je najveća radost njeno dete. Zadovoljstvo kada postaneš mama je neopisivo, a mogu ga razumeti samo one žene koje to jesu. Očekuješ bebu, razmišljaš o svemu šta češ joj pružiti, koliko ćeš je voleti. I ova mama je jedva čekala svoju malenu veknu sreće, sve dok nije shvatila da u stvari čeka njih tri.

Marina Blešić je tridesetogodišnjakinja iz Doboja koja sada živi u Minhenu. Pre dve godine je rodila trojke, Valeriju, Valentinu i Lazara. Ovih troje mališana rođeno je u 27. nedelji trudnoće, te je mama imala mnogo komplikacija. Sve troje su bili u životnoj opasnosti, mnogo puta vraćani u život, ali je mama ostajala jaka. 

"Rodili su se sa 650, 890 i 1200 grama... Gledala sam ih tri meseca kako se bore za život, ponavljala sam im svaki dan da budu jaki, i obećavala im da ću ja onda biti ceo život. Bilo je transfuzija, prestanaka disanja, oživljavanja na moje oči, ali sam se zaista trudila da ostanem jaka. Drago mi je što smo ostali dostojanstveni u bolu. Nisam plakala, smatrala sam da to ne zaslužuju. Kada su mi doktori rekli da oni sve osećaju, odlučila sam da budem srećna. Želela sam da osete da sam srećna što su mene izabrali i što su baš oni moja deca. Svakodnevno sam im pevala radosne pesmice i pravili smo planove šta ćemo sve da radimo", izjavila je Marina u jednom intevjuu. Održavao ju je pozitivan stav bez obzira na okolnosti, čime je zasigurno doprinela i ozdravljenju sopstvene dece. 

Sada možemo videti zdravu, srećnu i veselu dečicu koja uživaju u maminoj i tatinoj ljubavi. Mama Marina nas konstantno razveseljuje preslatkim fotografijama svojih trojki koje objavljuje na svom instagram profilu. Čitava porodica uživa u sreći i blagostanju, a to nam najlepše pokazuju zadovoljni osmesi svih članova.

Ljubav onih koji su rođeni zajedno je drugačija i neopisiva. Bliskost blizanaca, u ovom slučaju trojki, koji su zajedno i došli na svet, čitav život će biti neverovatno velika, veća od bilo kakvog drugog ljudskog odnosa. Ovi mališani se ni dan danas ne razdvajaju, zajednički prave ludosti i igraju se. Ponosna mama uživa u pogledu na svoju srećnu i zadovoljnu decu koja uživaju u svkaom trenutku života.

Sada je došao decemar, zima se bliži, a praznična atmosfera je već počela. Šta je za decu najveća radost nego sneg i praznici. Deda Mraz i pokloni su tek ogromna radost koju deca jedva čekaju. Ova porodica uživa u praznicima koji stižu, u jelkama i ukrasima koji su svuda oko nas. Lepota prazničnog duha je neopisiva, a najviše je upotpunjuje osećaj sreće i ispunjenosti zbog porodične ljubavi i bliskosti.