Govor princa Čarlsa iz dokumentarnog filma "Princ, Sin i Prestolonaslednik: Čarls u 70im" ("Prince, Son and Heir: Charles at 70"), koji je snimljen povodom proslave njegovog sedamdesetog rođendana, a koji će uskoro ugledati svetlost dana, razneženi deda prvi put priča o posebnom poklonu koji je dao princu Džordžu kada se rodio u julu 2013. godine.

Snimanje je održano u Čarlsovom arboretumu u njegovom škotskom domu u Birkhalu, a samo za kamere princ je pokazao drveće koje je posadio nakon rođenja princa Džordža i rekao: "Ovo je Džordžova šuma".

Kroz razgovor, princ Čarls je otkrio kako što je stariji sve više uživa u sadnji biljaka i drveća, a dodao je kako se nada kako će sve to zabavljati i malenog Džordža, i da će sa posebnim uzbuđenjem pratiti kako njegovo drveće raste.

Inače, na proleće sledeće godine princ Čarls će četvrti put postati deda, kada će svoje prvo dete da dobiju princ Hari i Megan Markl, a da li će i taj naslednik ili naslednica dobiti svoju šumu, i postoji li i malena šuma za princezu Šarlot i princa Luisa, nije poznato.