Džesika Mekginti, majka troje dece i blogerka iz Australije, izgubila je strpljenje kao i sve ostale majke kada je u pitanju sređivanje razbacanih igračaka. 

Njena genijalna ideja koju je podelila na Fejsbuku privukla je pažnju majki širom sveta i za kratko vreme postala pravi hit. 

Move the room around to make room for the new birthday toys and they play with things they haven't used in a year #typicalkids

Posted by Mishmash Moments - Jessica McGinty on Saturday, April 19, 2014

Njen trik je u sledećem:

"Danas sam kupila korpice raznih boja za dečije igračke. Ako zateknem igračke na podu, završiće u korpicama ali ako tamo budu i pre odlaska na spavanje, završiće u đubretu zato što sam ih ja sklonila", napisala je Džesika na svom profilu.

Today I got the kids fucket buckets ™️. If they leave it laying around, it goes in their bucket. If it’s still there at bedtime it goes in the bin because fucket if I’m cleaning it up.

Posted by Mishmash Moments - Jessica McGinty on Friday, October 5, 2018

Ova ideja izazvala je dosta pozitivnih reakcija od strane majki. Objava ima preko 40.000 lajkova i podeljena je više od 20.000 puta. 

Not where i left her..

Posted by Mishmash Moments - Jessica McGinty on Sunday, February 19, 2017

"Rekacije su neverovatne. Iskreno nisam imala predstavu da je majkama ovo toliko bilo potrebno. U našoj kući sve za sada odlično fukcioniše. Deca vole korpice i lakše im je da pronađu igračku", izjavila je Džesika.