Ako ste ikada pomislili da ste bili opsednuti Diznilendom, razmislite još jednom. 

Mama Dženifer sa četvoročlanom porodicom živi u mestu zvanom Norvok u Kaliforniji što znači da park u Anahajmu ima priliku da poseti čak jednom nedeljno.

Dženifer je domaćica i nakon što je naučila da šije, napravila je oko 60 kostima za šestogodičnju Reli i skoro 20 kostima za dvogodišnjeg sina LIjama. 

Svake nedelje mama Dženifer osmišljava drugačije kostime koje sasvim sama pravi od materijala po jako pristupačnoj ceni.  

Ova četvoročlana porodica je do sada posetila Diznilend čak 300 puta! 

Iako se čini da Ruvalkabas troši dosta novca samo na karte za ulazak u park, mama Dženifer je povodom toga izjavila: "Mi imamo godišnju porodičnu ulaznicu za Diznilend, to je oko 180 dolara mesečno za porodicu a to uključuje i parking što je poprilično pristupačno". 

Dženifer i njen suprug obožavaju da provode vreme sa decom a i deca sa njima. 

"Kada sam bila mala nisam posećivala odvoljno Diznilend. Obukla bih svoj kostim i kod kuće zamišljala da sam tamo", izjavila je Dženifer. 

Dženifer je izjavila da materijal kupuje po niskoj ceni kod lokalnih prodavaca kako bi uštedela novac i da joj je potrebno oko šest sati da napravi jedan kostim. 

"Umem da ostanem budna i cele noći i pravim kostime, zato što ceo dan provodim sa decom, ali isplati se", izjavila je Dženifer.  

Dženifer je sada pokrenula spostveni biznis tako što kostime prodaje na Internetu a novac koji zaradi čuva za nedeljne odlaske u Diznilend.