Mali Santjago Ernike na svet je došao 19. juna ove godine a njegovo rođenje je izazvalo veliki broj pozitivnih komentara od strane fanova njegove mame. Svi su bili presrećni zbog Eve koja je izjavila da je blegoslovena jer je postala majka. 

Novopečena mama nije mogla da dočeka i na Instagaram profil podeli preslatke fotografije sa prvog profesionalnog slikanja na kojem je pozirala zajedno sa sinčićem Santjagom za magazin "HOLA!USA". 

U opisu fotografije koja krasi naslovnu stranu magazina i na kojoj Eva u naručju drži malog Santjaga, glumica je napisala:

"Evo ga on prvi put zajedno sa mamom na fotošutingu. Nisam bila u prilici da postavim još fotografija zato što se još uvek oporavljam od porođaja, ali ova fotografija je dragocena. On je i više nego što sam mogla da poželim. Hvala fotografu koji je zabeležio lepotu mog sina koju viđam svakog dana".

Lepa glumica je sa fanovima podelila još jednu preslatku fotografiju sa fotošutinga za magazin "HOLA!USA" na kojoj se ona i mali Santjago dobro zabavljaju, pa je Eva u opisu fotografije napisala:

"Santi već uživa u maminim šalama. Srećan vikend svima!"