Pojedini dani sa trogodišnjacima znaju da budu izuzetno teški, često fizički i psihički naporni, naročito ako je dete izuzetno karakterno i tvrdoglavo.

Još jedan takav dan, kada je njen trogodišnjaka odlučio da testira sve postavljene granice, desio se mami Sendi Gribl sa Novog Zelanda. Zbog ružnog ponašanja, ljuta i iscrpljena, Lokiju je zabranila da ide na trening plivanja i poslala ga "na pauzu" da razmisli o svom ponašanju, a onda ga i smestila u krevet.

U svojoj objavi na Fejsbuk profilu napisala je i da, iako ima samo tri godine, njen sin je "jako inteligentan i napredan dečak koji se ne sme podcenjivati", prenosi Dejli Mejl.

Kada je nakon nekog vremena otišla u njegovu sobu da proveri da li je zaspao, doživela je najveći šok i strah u životu - trogodišnji Loki nije bio u svom krevetu, čak ni u sobi, a prozor je bio širom otvoren.

Istog trenutka istrčala je na ulicu samo u gaćama i majici. 

"Bila sam van sebe i trčala sam niz ulicu dozivajući ga. Osetila sam ogromno olakšanje kada sam ga pronašla živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga nije udario auto”, priseća se Sendi.

"Nisam mogla ni da sanjam da tako nešto može da se desi, ali nisam mogla ni zamislim da ću ikada toživeti takvu sramotu kakvu mi je priredio. Dok sam ga u donjem vešu vodila kući plakao je i na sav glas vrištao:"Ti si govno, mama, veliko govno, više nisam tvoj pijateeeeelj!". Sećam se komšija koji jedni, po jedni, otvaraju prozore da bi videli šta se događa", ispričala je ova mama.

Posted by Sandy Gribble on Sunday, January 1, 2017

Poželela je da kazna bude ozbiljna i zbog poniženja, ali i kako bi on shvatio koliko je opasno to što je uradio i dosetila se da bi mogla da pozove policijsku stanicu.

"Dobila sam policajku Lisu i ispričala joj šta se dogodilo, nasmejala se kada je čula moju ideju i rekla da slobodno dođemo jer je u stanici situacija mirna i da imaju vremena".

Ubrzo su se našli u policijskoj stanici u kojoj su se svi policajci trudili da trogodišnjem Lokiju objasne koliko opasno i ružno to što je uradio. Dali su sve od sebe kako bi dečak shvatio koliko je opasno bežati od kuće.

"Nakon svega što se desilo tog dana, on je shvatio, a to sam i želela - da zna koliko je opasno to što je napravio njegov mozak star samo 1216 dana. Stvarno je shvatio da je ulica opasna za malo dete, da nije napravljena za bebe i polugole mame, i da trebalo da me posluša i ode u krevet", napisla je Sendi.

Takođe je dodala da će obavezno poslušati savet policajca i postaviti sigurnosne bravice na prozore.

Posted by Sandy Gribble on Sunday, January 1, 2017