Pejsli Morison Džonson iz Južne Dakote rođena je sa retkim Bekvit Vajdmen sindromom, zbog koga joj je jezik bio dva puta veći od usta. U prvih par nedelja života, bila je u konstantnoj opasnosti da se zbog njega uguši, a imala je probleme i sa unosom hrane, zbog čega su je mesecima hranili kroz tubu na stomaku. Njeni roditelji, Medison (21) i Šenon (23), na kraju su rešili da devojčicu odvedu na operaciju kako bi joj se odstranio deo jezika.

Paisley Morrison-Johnson had such a large tongue that she needed help breathing for the first week of her life to stop her from choking to death.

Posted by Paisley Morrison-Johnson on понедељак 24. октобар 2016.

Operacija je uspešno prošla, međutim, jezik je nakon toga nastavio da raste i da joj viri iz usta.

Konačno je nekoliko meseci kasnije rešeno da ode na drugu operaciju. Tada se prvi put u životu nasmejala (imala je 16 meseci!). Tom operacijom odstranjeno je više od četiri centimetra jezika.

Six months ago, Paisley had her second tongue reduction and has smiled for the first time after having a total of more than six inches of muscle removed.

Posted by Paisley Morrison-Johnson on понедељак 24. октобар 2016.

"Bili smo presrećni kada se prvi put nasmejala, a ogromno je olakšanje i što sada konačno može da jede. Ma, sada je to potpuno druga beba, i lice joj izleda drugačije, mnogo se smeje i konačno pravi zvukove pa će uskoro i progovoriti", kažu presrećni roditelji.