Pred gostovanje u The Late Late Show sa Džejmsom Kordenom, popularna glumica Eva Longorija, koja će ovog leta po prvi put postati mama, poručila je gledaocima:

"Ne zaboravite da gledate šou večeras! Biće manje dremanja, a više smeha, obećavam!" napisala je buduća mama na svom Instagram profilu uz dinamičan video koji pokazuje kako izgledaju pripreme za emisiju.

Sličnu poruku, popularna glumica ostavila je i za voditelja ovog popularnog američkog tok-šou programa.

"Spremna sam, Godone! Obećavam da ću biti budna", uz oznaku "mama koja radi", kojom je izmamila osmeh na lice svim svojim fanovima.

Osim što je beskrajno simpatična, ova šala nije nastala slučajno, naime Eva je jednom prilikom zadremala pred gostovanje kod Elen Dedženeris i sada je zbog toga zezaju pred svako sledeće gostovanje. Šalu na svoj račun ona, ne samo da je prihvatila, nego se i sama pridružila.

"Mnogo sam umorna. Radim desetak minuta i odmah moram da prilegnem. Napraviti ljudsko biće je baš teško!" poručila je putem društvenih mreža javnosti jednom prilikom.

Još fotografija šarmantne trudnice pogledajte u galeriji:

Iako broji sitno do porođaja, popularna glumica vredno radi i nije joj teško, međutim, ima jedan mali problem. Evo o čemu je reč...