Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i princ Vilijam juče su po treći put postali roditelji. Iako nama daleki, nema osobe koja, kada vidi ovu porodicu ne kaže - ima nešto u njima. 

Blagi i "obični", zaista nose neku lepu energiju koju prenose i na svoju decu, koja već godinama rastapaju naša srca. Od juče, mladoj porodici pridružio se još jedan član -  zdrav dečak težak preko 3.5 kilograma.

Čitava Britanija, ali i svet juče su sa nestrpljenjem iščekivali da se Kejt i Vilijam sa bebom pojave ispred krila Lindo bolnice Sent Meri i da pozdrave sve okupljene, ali i one koji su prenos pratili uživo.

Foto: Reuter/ Henry Nicolls

A onda je uzbuđenje doseglo zenit kada se pred porodilištem pojavio ponosni tata, ali nije bio sam - sa sobom je poveo i pomalo stidljivog četvorogodišnjeg Džordža i neodoljivu švrću, dvogodišnju Šarlot, da zajedno sa njim izvedu mamu iz porodilišta i upoznaju svog mlađeg brata. Iako još nema pune tri godine, Šarlot je pokazala kakav je mali "profesionalac", ali i koliko je slobodna i snalažljiva, te je desetinama novinara nonšalantno mahala - čak se i okretala da mahne još jednom dok su ulazili u zgradu, zabavljala se.

A onda se pojavila i ona - prelepa Kejt koja je toliko puta osvojila srce Britancima sinoć je to uspela da uradi, i to dva puta! Prvi put kada im je podarila još jednog naslednika trona, a drugi put kada se na vratima krila Lindo pojavila u crvenoj haljini sa belom kragnom koja neodoljivo podseća na onu kakvu je nosila, nikada prežaljena, princeza Dajana kada je napuštala porodilište sa princem Harijem u naručju. 

Foto: Profimedia

Emocije su preplavila, kako Britance, tako i čitav svet, a mi smo za vas odabrali najlepše fotografje nastale tokom jučerašnjeg dana:

Britanija je juče bila preplavljena emocijama, a mi smo za vas odvojili najlepše fotografije kojima su zabeležene i sačuvane.