Vojvotkinja od Kembridža posetila je bolnicu za mentalno zdravlje i to odeljenje na kom su smeštene prodilje. Ona je sa majkama podelila svoje iskustvo iz prve dve trudnoće, ali i otkrila kako se oseća pred treći porođaj...

Kejt je za ovu priliku obukla bebi plavi kaput i plavu haljinu midi dužine sa cvetnim dezenom koju je nosila već nekoliko puta, kako u trećoj, tako i u ranijim trudnoćama.

Kosu je vezala u rep, a viseće minđuše sa safirom i dijamantima su ovu kombinaciju učinile još elegantnijom. Na nogama je imala svoje omiljene elegantne stileto cipele sa štiklom u kobalt plavoj boji.

Čitavu kombinaciju upotpunila je klač torbica u boji cipela.

Njena poseta klinici koja se bavi mentalnim zdravljem majki koje su se po prvi put našle u toj odgovornoj ulozi je važna jer podiže svest o čestom poremećaju koji ume da traje i po nekoliko meseci - postporođajnoj depresiji.

"Ništa ne može da vas pripremi za to iskustvo. Postati majka, posebno prvi put, donosi pomešana osećanja radosti, umora, brige i anskioznosti. Tvoj karakter se promeni u toku jednog dana. Od toga da si slobodna žena koja može da misli prvo i samo o sebi, postaješ majka, što svu tvoju brigu prebacuje samo na novorođenče", izjavila je Kejt.

Po izlasku iz bolnice rekla je da se i sada oseća po malo uplašeno što se porođaj sa njenim trećim detetom približio.

Kejt Midlton ima dvoje dece sa princom Vilijamom, sina Džordža i ćerku Šarlot.

Njen treći porođaj se bliži, a iskrena Kejt otvoreno je pričala o svojim osećanjima i strahovima sa kojima se suočava.