Iza Jovane i Željka stoji jedna naporna, ali jedna od najuspešnijih godina. Ponovo su se ostvarili kao roditelji kada su na svet stigle njihove bliznakinje, Željko je imao seriju uspešnih putovanja i koncerata, dok je Jovana donela veliku poslovnu odluku i prešla na drugu televiziju.

Nakon takve godine, par je otišao na zasluženi odmor i to na jednu od najekskluzivnijih svetskih destinacija - Maldive.

Oni su uzeli paket-aranžman u jednom od najlepših hotela na ovoj egzotičnoj destinaciji. Za putovanje nisu žalili novac, već su, prema rečima izvora koji je blizak paru, potrošili čak 18.000 evra

Na Maldivima, na bajkovitom mesto na kom su se i venčali, Jovana i Željko proslaviće pet godina braka. Supružnici su na odmor poveli i sina Kostu, kao i bliznakinje Srnu i Anu. 

"Jovani i Željku je ovaj odmor bio preko potreban. Nijednog trenutka nisu razmišljali da li da decu povedu sa sobom ili da o njima brinu baba i deda dok oni uživaju na letovanju. Porodično su otputovali i tamo su 20. januara proslavili godišnjicu braka", priča izvor blizak porodici Joksimović

On kaže da će porodica na moru provesti dve nedelje.

"Žele maksimalno da se posvete sebi i deci jer kad se vrate, čekaju ih obaveze, a Jovanu i novi posao na TV Prva. Inače, njih dvoje su se i venčali na Maldivima", završava izvor.

Porodica Joskimović otputovala je na zaslužen odmor na Maldive, a na magičnim ostrvima sa decom su proslavili i petu godišnjicu braka.