Tamara Eklston, britanski model i TV voditeljka, otvorila je vrata svoje skupocene kuće u Londonu. 

Naime, u toku je snimanje neke vrste rijaliti programa o Tamarinom životi, a u emisiji je priznala kako ima veliki tim koji čisti i upravlja kućom u kojoj živi sa suprugom Džejem Rutlandom i ćerkom Sofijom.

Tamara ima lične asistente - Megan i Dani, kao i još 50 osoba koje rade u kući, a među njima su i šef kuhinje i šetač pasa.

"Pomažu mi da bih mogla da izađem malo napolje i imam bar malo društvenog života. Čine kuću urednom, a garderobu lepo ispeglanom i složenom. Imamo šefa kuhinje koji je neverovatan, kao i šetača pasa jer imamo devet ili deset pasa. Iako ima mnogo ljudi, ali i dalje imam osećaj toplog doma", rekla je.

Kuća ima 57 soba, bazen, kuglanu i sobu za igranje koja je napravljena za njenu trogodišnju ćerku. Soba je ispunjene sna svake devojčice i puna je igračaka napravljenih po uzoru na likove iz animiranog filma Frozen.

Sofija je krenula u jaslice početkom ove godine, a Tamara je priznala da im je trebalo vremena da se naviknu da budu odvojene.

"Bilo je jako teško jer nije uživala na početku, ali je vremenom postalo lakše i pokušavam da je ohrabrim. Sada počinje pomalo tamo i da uživa", završava Tamara.