Po prvi put Cineplexx organizuje manifestaciju Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma, u periodu od 9. do 15. novembra. Tokom Porodičnih dana, svi postojeći i budući korisnici Cineplexx bonus kluba i Porodičnog film kluba imaće priliku da uživaju u najraznovrsnijem dečijem programu i najgledanijim filmovima iz prethodnih godina po fantastičnim cenama. 

Program, kao i cene karata, možete da pogledate na stranici: www.cineplexx.rs

Yumama i Cineplexx vas nagrađuju - osvojte karte za animirani film "Pevajmo"!

Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle velikog uspeha komedije „Tajni život ljubimaca“, Illumination predstavlja film „Pevajmo“. Metju Mekonahju, Skarlet Johanson, Džon C. Rajli, Teron Edžerton i Tori Keli igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Prve tri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Koliko dana traje Festival dečijeg filma u Cineplexx bioskopima?, osvojiće po dve karte za film Pevajmo, koji će biti prikazan u sredu, 15. novembra u 18:20h u sledećim bioskopima: Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Napomena: Pored odgovora, pošaljite nam svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja. Dobitnice će biti kontaktirane mejlom.