Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Nije mi bilo lako da podelim ovo': Ovako izgleda telo majke sa viškom od 35 kilograma (FOTO)

Fotografkinja Tifani Burk je sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu podelila fotografiju ispod koje je napisala poruku svim majkama. Pogledjate zbog čega su je one podržale i poželele da njene reči svaka žena pročita.

 Izvor: Foto: Instagram printscreen/ tiffanyburkephotography

"Ovako izgleda majka koja doji i idalje dobija na težini kako bi imala mleka. Ovako izgleda zaposlena mama, bez šminke i koja nema vremena da se posveti sebi. Ovako izgleda telo srećne žene.

Moje telo je trenutno i samo privremeno izgleda ovako, ali moj život je sada zauvek lep. 

Rodila sam pet beba (tri svoje, dok sam za dve bila surogat majka). Moje telo ne izgleda ovako zato što sam rodila pet beba, ja sam imala sam zdravu težinu pre nego što sam rodila poslednju bebu.

Povezane vesti

Trenutno ne mogu da vežbam jer će moje mleko izgubiti kvalitet. Takođe jedem sve - prosto, jer sam gladna. Ima dana kada jedem sve zdravo, a ima i onih drugoh dana kada "živim na keksu" i osećam se loše zbog toga.

Mnogo radim, a svo slobodno vreme biram da provedem sa decom i srećna sam zbog tog izbora. Moje telo može da pričeka.

To je najmanje što mogu da uradim za svoju decu. Neće još dugo biti tako mali, a to će mi tako nedostajati.

Moje telo je moja školjka, moj dom. I baš kao i svaki dom, ono ima svoje plime i oseke koje dođu i prođu. Moj dom je nekada čist, nekada neuredan, a nekada oboje. Različita vremena se smenjuju. Od perioda kada radoznalo spoznajemo svoje telo, do perioda kada nemamo vremena da brinemo o njemu.

Dođe i vreme kada primamo mesecima hormonske injekcije. Ili kada dobijamo kilograme dok smo u drugom stanju sa našim anđelima. I vreme kada naše telo te kilograme ne želi da pusti da odu. Tu je i period razvoda, ili depresije, poremećaja u ishrani. Periodi kada treba da prebolimo i prebrodimo nečiju smrt, zavisnost ili ljubavne veze koje su nas "otrovale". 

Povezane vesti

Koliko stvari sa strane utiče na izgled naše divne školjke. Mi moramo da se divimo našem telu i da nađemo način da volimo same sebe što više i češće možemo. Moramo da se trudnimo da naš unutrašnji glas bude snažan, da ga čujemo jasno. Naše misli imaju snažan uticaj na naš svakodnevni život.

Važno je da volimo naše telo, ne da mrzimo to kako izgledamo. Mnogo je važnije da budemo zdrave, jake i neustrašive. Da ignorišemo okolinu. Meni je uredu na neko misli da nisam lepa. Ja nisam na ovoj planeti kako bi tuđe oči bile zadovoljne. Ja vredim mnogo više, kao i ti! I moja beba se slaže!"

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica