U svom domu u Monte Karlu mlada porodica Đoković juče je imala veliki razlog za slavlje. Novakov i Jelenin prvenac, Stefan, juče je napunio tri godine, a mama i tata su zbog toga bili veoma emotivni.

Povodom sinovog rođendana Nole je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju slavljenika sa drugarima, a poruka koju mu je uputio tom prilikom bila je prava dečačka.

"Tri dobra druga zajedno slave Stefanov treći rodjendan danas i radosno se spremaju za sve što ovaj divni svet sprema za njih. Srećan rodjendan sine. Mama,Tara i tata su zahvalni što unosiš radost u naše živote", napisao je Nole.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Oct 21, 2017 at 2:36pm PDT

I na Instagram profilu mame Jelene pojavila se fotografija sa čestitkom - prava majčinska.

"Imam jedno pitanje za sve mame - da li vi plačete i emotivni ste kada je vašoj deci rođendan? Ja stvarno nisam "plačljiv" tip žene. Tačnije, uopšte ne plačem, ali za Stefanov rođendan sam počela da plačem kada sam ga videla da se smeje. Bio je tako srećan i lepo se družio sa drugarima. Ovo je prvi rođendan kada on stvarno razume da je ovo njegov specijalan dan i srećan je zbog toga", napisala je Jelena.