Od rođenja do svoje pete godine malena Danijel bila je zbrinuta u jednoj hraniteljskoj porodici, a onda je dobila novu, stalnu porodicu. 

Dan kada dete dobija novu porodicu u kojoj će bezbrižno moći da nastavi život već je dovoljno veliki, ali porodica koja je usvojila Danijel, učinila je da taj dan bude istinski čaroban.

Naime, oni su preko socijalnog radnika saznali da devojčica obožava bajke i princeze, a njena nova prodica taj podatak iskoristila je da za Danijel priredi nezaboravno iskustvo.

U trentku kada su svi sedeli u sudnici i nestrpljivo čekali da sudija zaključi slučaj udarcem čekića i tako zakonski ozvaniči usvajanje, vrata sudnice su se otvorila, a na vratima su se pojavile "glavom i bradom" sve Diznijeve princeze. U sudnicu je prva ušla Snežana, a onda i Elza, Bel (Lepotica i Zver), Uspavana Lepotica i naravno, jedan princ.

Devojčica je nemo geldala, a ništa na svetu ne može da opiše sreću koja se vidi na njenom licu. Sudija je pozvala devojčicu kod sebe u krilo i uz reči da "ovo nije obično usvajanje, već prijem princeze u porodicu", i dozvolila devojčici da sama ozvaniči svoje bajkovito usvajanje udarcem čekića!

Prvi dan svog života u novoj porodici, ova lutkica neće zaboraviti nikad u životu!