Vreme je odmora koji svi čekaju mesecima pre nego što on zaista i počne. Leškarenje, brčkanje i sunčanje su aktivnosti o kojima maštamo tokom hladnijeg dela godine ili dok se umorni vraćamo sa posla.

Međutim, ne idu svi na odmor da leškare. Popularna glumica Anđelka Prpić, na primer, na letovanju i vežba. Međutim, nisu u pitanju bilo kakve vežbe - ona je odmor iskombinovala sa najslađim i najzabavnijim vežbanjem, a za to ima i dokaz.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 1, 2017 at 12:52am PDT

Naime, na svom Instagram profilu poznata glumica je objavila video na kome ona i  njen sin rade jutarnje vežbe. Osim što garantuje osmeh dok ga gledate, ovaj video ima za cilj i da motiviše roditelje da pokrenu svoju decu i izdvoje svakog dana samo petnaest minuta za razgibavanje, što je Anđelka i napisala pored simpatičnog snimka.

"Razgibavanje za dooobrooo jutroooo! Svakog dana vežbajte sa svojom decom 15 minuta. Značiće i telu, a i raspoloženju. Pokrenimo našu decu!"

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 29, 2017 at 5:00am PDT

Snimak sličnog sadržaja, a sa istom porukom Anđelka je objavila i pre mesec dana, što govori o doslednosti i posvećenosti detetu, ali i o odgovornosti i potrebi da bude inspiracija drugima kada je u pitanju zdravlje naše dece.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 8, 2017 at 10:55am PDT

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 10, 2017 at 5:26am PDT