Pre nekoliko dana Morgan i Edvin Hernandez dobili su sina kojeg su nazvali Romeo, a samo 18 sati i osam minuta kasnije Kristina i Alan Šiflet su u susednoj sobi pozdravili svoju devojčicu koju su nazvali Džulijet (Julija). 

Julijina mama Kristina ispričala je kasnije da su to ime odabrali mesec dana pre njenog rođenja, ali ne toliko zbog simbolike imena već zato što se slaže s imenom njenog starijeg brata koji se zove Džons.

“Hteli smo da oboje imaju imena koja počinju slovom "J", ali nas je zapravo inspirisala TV serija "Psych" gde se glavni lik zove Jules.”

My #starcrossedlovers Romeo & Juliet came to the studio today for a quick photo shoot so we had to do a Romeo and Juliet...

Posted by Cassie Clayshulte Photography on Friday, March 24, 2017

Slično kao i Julija, ni Romeo svoje ime nije dobio zato što su mu roditelji silno zaljubljeni u poznatu Šekspirovu tragediju, već ih je inspirisao pevač Romeo Santos kojeg jednostavno oboje vole.

Kako god, čim se pročulo da su novi Romeo i Julija rođeni istog dana, da leže jedan pored drugog odvojeni samo zidom, gotovo da nije bilo osobe u bolnici koja u ovoj priči nije videla nešto tako veliko i romantično. Za Romea i Juliju je ubrzo saznao i celi svet, a mnogi su ih već proglasili novim šekspirovskim junacima, samo što njihova sudbina neće biti tragična.

Da bi cela priča bila još lepša i uverljivija, poznata fotografkinja Kesi Klejšajt je fotografisala Romea i Juliju u tematskoj foto seriji.