Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avantura i junaci koje će voleti cela porodica: Ljubivoje Ršumović u filmu 'Mali šef' (TREJLER)

Neodoljivi likovi, zabava za sve uzraste, teme koje greju srca, avantura sa nepredvidivim obrtima, priča koju će voleti cela planeta... ili jednostavno rečeno "Mali šef" stiže u bioskope.

 Izvor: Foto: Promo

"Mali šef" je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku.

Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja – kuca.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2016:12:29 12:44:38
Foto: Promo

Film je sinhronizovan na srpski, a glas glavnom junaku Malom šefu, pozajmljuje Srđan Timarov koji nije imao nimalo lak zadatak s obzirom da je morao da zameni čuvenog Aleka Boldvina koji je u originalnoj postavci sinhronizovao Malog šefa.

Glas njegovom starijem bratu, Timu, dao je Nikola Brun, mama i tata su Marko Marković i Ivana Knežević, dok nas kroz ceo film vodi narator Mateja Vukašinović.

Copyright: DreamWorks Boss Baby © 2016 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2016:12:16 14:16:26
Foto: Promo

Kako Tim ima veoma bujnu maštu, veruje da je njegov najbolji prijatelj sat, koji priča sa njim i daje mu korisne savete. A niko drugi u toj ulozi ne bi bio bolji od Ljubivoja Ršumovića, čuvenog dečijeg pesnika uz čije su pesme stasale mnoge generacije.

Povezane vesti

Film "Mali šef", od studija DreamWorks Animation, premijerno stiže 8. aprila u odabrane bioskope,a u bioskope širom Srbije prikazivanje kreće od 13. aprila u 2D i 3D formatima.

Autori čuvenih animiranih filmova "Madagaskar" i "Šrek", 20th Century Fox i DreamWorks vam predstavljaju trejler za novi animirani film, koji će nas na urnebesan način naučiti o važnosti porodice.
Izvor: YouTube

Najnovije

Vesti

Porodica