"Mali šef" je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku.

Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja – kuca.

Foto: Promo

Film je sinhronizovan na srpski, a glas glavnom junaku Malom šefu, pozajmljuje Srđan Timarov koji nije imao nimalo lak zadatak s obzirom da je morao da zameni čuvenog Aleka Boldvina koji je u originalnoj postavci sinhronizovao Malog šefa.

Glas njegovom starijem bratu, Timu, dao je Nikola Brun, mama i tata su Marko Marković i Ivana Knežević, dok nas kroz ceo film vodi narator Mateja Vukašinović.

Foto: Promo

Kako Tim ima veoma bujnu maštu, veruje da je njegov najbolji prijatelj sat, koji priča sa njim i daje mu korisne savete. A niko drugi u toj ulozi ne bi bio bolji od Ljubivoja Ršumovića, čuvenog dečijeg pesnika uz čije su pesme stasale mnoge generacije.

Film "Mali šef", od studija DreamWorks Animation, premijerno stiže 8. aprila u odabrane bioskope,a u bioskope širom Srbije prikazivanje kreće od 13. aprila u 2D i 3D formatima.