Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobična priča o najvišim roditeljima na svetu: Njihove bebe nose odeću za trogodišnjake (VIDEO)

Najviši roditelji na svetu imaju petoro veoma visokih mališana, a ova porodica zajedno je visoka čak deset metara. Pogledajte njihovu priču...

 Izvor: Foto: Facebook

Najviša porodica u Velikoj Britaniji, a i šire, je Van Klif Bolton. Njeni najmlađi članovi, 17-mesečni blizanci Ezra i Gabriel već su visoki 85 centimetara, iako su rođeni čak četiri nedelje pre termina, prenosi "The Sun".

Roditelji ističu da moraju da im kupuju odeću za trogodišnjake i da su na dobrom putu da postanu najviši blizanci na svetu.

Posted by Wilco van Kleef-Bolton on Tuesday, May 10, 2016

Porodica visoka oko deset metara

Stariji sin Lukas (11) je najviši dečak u razredu.

Visok je zapanjujućih 162 cm, dok je njegova sestra Eva (8) visoka 140 cm, a mlađi brat Džon oko 120 cm. Majka Keiša je visoka 195 cm, a otac 213 cm.

Povezane vesti

"Lukas i Džon su jako visoki za njihov uzrast. I apetit im je ogroman. Lukas pojede tri sendviča posle škole i još ima prostora za večeru. Viši su od svih svojih vršnjaka, kao i Eva", kaže majka Keiša.

Posted by Keisha van Kleef-Bolton on Wednesday, May 11, 2016

Ova bivša košarkašica ističe kako bi Lukas mogao da krene njenim stopama jer ga zanima sport, ali trenutno ima problema s leđima zbog brzog rasta.

Povezane vesti

"Jako ga boli. Druga deca nemaju tih problema. Svi su prilično mršavi iako puno jedu. Svi smo jako zaposleni. Ne izlazimo puno jer ne stižemo. S petoro dece, od kojih su dve bebe, sve je jako užurbano i zaposleno. Ali to obožavamo", rekla je Keiša.

"Zadnja trudnoća mi je bila izuzetno teška pa mislim da će biti poslednja", dodala je.

Najviši roditelji na svetu imaju petoro veoma visokih mališana, a ova porodica zajedno je visoka čak deset metara. Pogledajte njihovu priču...
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica