Svaki roditelj zna koliko je dragoceno vreme dok beba spava. Svejedno je da li ćete peglati, tuširati se, popiti kafu ili samo sedeti i gledati u jednu tačku. I zato je ponekada prava umetnost spustiti u krevetac bebu koja je tek zaspala. Čini vam se da biste uradili sve kako se beba ne bi probudila kako bi mogli barem malo da odahnete.

Kada kažemo sve - ovaj snimak je dokaz, da to znači - bukvalno sve :) 

Video svoje supruge i majke njihovog sina, koji je postavio jedan tata, širi se internetom neverovatnom brzinom, a mame širom sveta se sa mukom saosećaju!

Naime, ova mama razvila je posebnu veštinu iskradanja iz sobe nakon što uspava bebu, a u pitanju je puzanje na leđima!

"Kada imate kamere u kući najbolja stavr je što možete da gledate svoju ženu svaki put kada izlazi iz dečije sobe, nakon što uspava sina! Ponekada je stvarno vreme da preuzmete inicijativu i izađete! PS Vojska nas je zvala da ih moja žena obučava tokom vežbe 'leopard puzanje na leđima'", napisao je suprug u opisu videa.

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Posted by Tyrone Morris on Saturday, January 14, 2017